...........

Petits detalls, grans comunicacions

T'encanta destacar entre la multitud? Vols afegir un toc de diversió i personalitat a la teva marca? Les xapes personalitzades són la resposta! I el millor de tot és que pots triar entre una varietat d'acabats perquè s'adaptin perfectament al teu estil i necessitats. (més...)
9 abril, 2024
...........

La teva imatge en marxa

Descobreix la Màgia de les Bosses de Paper: El teu toc Únic a Cada Bossa Les bosses no són només contenidors; són l´essència de la teva marca, l´expressió visual de la teva identitat. Es converteixen en eines poderoses per construir una identitat de marca sòlida. (més...)
7 març, 2024
...........

Descobrint el Futur Sostenible del Paper

A la recerca d'alternatives sostenibles per reduir el nostre impacte al medi ambient, el paper pedra emergeix com una solució innovadora i prometedora. En aquest bloc, explorarem aquest material revolucionari i destacarem els nombrosos avantatges que ofereix pel planeta. (més...)
28 febrer, 2024
...........

Més consciència, menys plàstic

Comunicar a través d'ampolles reutilitzables personalitzades no només és una elecció conscient, sinó també una poderosa manera de transmetre els teus valors i compromís amb la sostenibilitat. Aquí tens algunes raons i avantatges destacats d'optar per aquest mitjà de comunicació eco: (més...)
21 febrer, 2024
...........

Estil i Comoditat!

La temporada de tardor-hivern és a la cantonada ia Girogift estem emocionats per presentar-te la vostra nova col·lecció de mitjons i dessuadores personalitzades! Opcions que us faran desitjar que el fred arribi aviat per poder lluir-los amb estil i comoditat. (més...)
4 octubre, 2023
...........

L’energia al palmell de la mà

En un món cada vegada més connectat i mòbil, les bateries portàtils s'han convertit en un essencial per mantenir els nostres dispositius carregats i funcionant en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Han revolucionat la manera com vivim i treballem, proporcionant una font fiable d'energia quan més la necessitem. (més...)
13 setembre, 2023
...........

Fes la teva marca, especial

Sabíeu que els objectes publicitaris i els regals d'empresa poden marcar una gran diferència en la vostra estratègia de màrqueting? ¡Una forma poderosa d'enfortir la teva marca i establir relacions duradores amb els teus clients i col·laboradors! (més...)
8 agost, 2023
...........

Combatre la calor i comunicar-se

Introduït a Europa pels portuguesos en el segle XVI, el ventall és un dels utensilis que ha acompanyat a les dones durant segles i s'ha convertit en un complement imprescindible de la moda femenina. A més de ser una sofisticada eina de comunica (més…)
24 maig, 2023
...........

No tiris la tovallola

Les tovalloles publicitàries són una opció impactant de promocionar una marca o esdeveniment. No només són útils i pràctiques, sinó que també poden ser altament personalitzades per adaptar-se a les necessitats de qualsevol client.   (més…)
19 abril, 2023
...........

RPET

Davant el creixent impacte dels residus al medi ambient i l'esgotament dels recursos naturals, cada cop és més urgent la necessitat d'impulsar una economia circular, basada en la reutilització dels materials i recursos que s'utilitzen per aconseguir la disminució de residus generats (més…)
21 setembre, 2022
...........

Que no se t’escapin les idees!

El barret en els seus orígens i també a l’actualitat és una peça de vestir que s’utilitza per protegir-se del sol. En algunes èpoques ha sigut distintiu de classe social, en altres d’elegància i actualment com a element de moda i de protecció. (més…)
14 juny, 2022
...........

Tenim la solució que necessites

Fa uns quants anys va començar a posar-se de moda les ampolles d’una forma important, diríem que exponencialment, donant lloc avui dia a una multiplicació de diferents solucions, materials i usos. Les ampolles reutilitzables són tendència. (més…)
26 maig, 2022
...........

Participa els 365 dies

El dia 5 de Juny celebrem el dia mundial del medi ambient. T’animem a participar, no només aquest dia sinó tots els dies de l’any a millorar el nostre planeta. Fer un regal promocional ecològic vincula la teva empresa amb els valors de sostenibilitat i equilibri mediambiental (més…)
11 maig, 2022
...........

Comunicació interna

Com sabeu, l’1 de maig és el dia del treballador, i quin millor dia que aquest per homenatjar el motor de la teva empresa? La comunicació és el moviment que generen les persones, i la comunicació interna d’una empresa en facilita el desenvolupament. Els equips de treball són el combustible de la màquina, i cal tenir-ne cura. (més…)
7 abril, 2022
...........

En BRAILLE, la comunicació visible per a tothom

És un dret fonamental tenir accés a la comunicació en totes les seves formes possibles, i des de Girogift intentem ajudar en que això sigui possible..., podem donar servei als nostres clients pel que fa a objectes publicitaris, regals d'empresa, marxandatge i promocions, la nostra especialitat , amb personalització en Braille. (més…)
1 març, 2021
...........

Ampolles, una solució bàsica de moda

Està clar que tot mercat busca innovació, renovació, novetat, encara que no sempre és possible aconseguir-ho. Primer van començar a fer aparició models bàsics destinats a activitats esportives, que sempre han tingut la seva demanda de forma sostinguda, sense moltes diferències ni canvis en el disseny i operativitat dels models. (més…)
26 juny, 2020
...........

Com escollir el bolígraf perfecte: difererents tipus de bolígrafs

No tots els bolígrafs promocionals es fabriquen igual. Saber quina és la diferència entre les alternatives existents entre bolígrafs per a regalar en esdeveniments i bolígrafs per a regalar a executius pot marcar la diferència entre l'èxit o el fracàs de la vostra campanya. Fins i tot, conèixer aspectes com el tipus de tinta, el color i l'estil determinarà l'opció que més s'ajusti al vostre target. (més…)
28 març, 2019
...........

Les novetats per a aquest 2019 en regals promocionals: Tendències

Igual que en qualsevol altra indústria, el món dels regals promocionals no és immune als canvis en les tendències que ocorren en el temps. Per aquest motiu està obligat a romandre actualitzat i adaptar-se als canvis que dicti el mercat. Aquest fet contribueix al fet que les estratègies de màrqueting de les empreses es mantinguin fresques i actuals. (més…)
17 gener, 2019
...........

Els regals adients per a cada estil i pressupost

  Cada any, sembla que cada vegada és més difícil escollir els regals que els clients i els empleats realment utilitzaran. És millor un objecte que puguin usar a la feina o és preferible algun element per a la seva llar? Tots els treballadors practiquen golf? Un set de regal d'spa és massa personal? Quin pressupost és el més adient pels regals de Nadal? (més…)
21 novembre, 2018
...........

WE ♥ Bamboo

És evident que el bambú és el material de moda. El trobem cada vegada més en el nostre dia a dia, en forma d'elements decoratius, eines, nous materials de construcció... Les aplicacions d'aquest material són molt diverses. Però, per quins motius podem assegurar que el bambú és un material ecològic? (més…)
24 octubre, 2018
...........

Regals promocionals que funcionen

En l'era del màrqueting digital i les vendes en línia, de vegades es dóna per fet que regalar objectes promocionals és un tipus de publicitat obsoleta. Per què una empresa es gastaria diners en objectes publicitaris quan molta gent està enganxada als seus portàtils, telèfons intel·ligents i tauletes veient bàners, publicacions en xarxes socials i anuncis en Google? (més…)
17 octubre, 2018
...........

Arriba el Nadal

Ens trobem a la recta final abans que arribi el Nadal. És en aquesta època quan les empreses i les organitzacions aprofiten per apropar-se als seus clients i/o col·laboradors mitjançant un regal d'empresa amb la intenció d'estrènyer llaços, consolidar la seva relació o simplement en agraïment per un any de bons acords comercials. (més…)
3 octubre, 2018
...........

Com identificar els millors regals promocionals

Cada any hi ha alguna novetat en el món de regal corporatiu. Alguns són nous a la col·lecció, però altres han estat amb nosaltres durant el temps. Com és de costum, els millors regals corporatius continuen sent els que els usuaris utilitzen més sovint i mantenen al llarg del temps. (més…)
26 setembre, 2018
...........

Incrementa el teu Brand Awareness o “consciència de marca”

Apple, Google, Amazon, Coca Cola, Facebook... Totes aquestes empreses han destacat per les seves exitoses campanyes de màrqueting i de publicitat, els que les ha portat fins al top10 de marques mundials. És per aquest motiu que penses en dispositius mòbils i ordinadors quan veus un adhesiu d'una poma mossegada o quan veus una cistella de la compra blava amb una fletxa vermella penses a demanar aquell llibre o comprar aquella camisa, i rebre'ls ambdós el mateix dia. (més…)
10 setembre, 2018